logo

Kabe

Waar Zweedse luxe en avontuur elkaar ontmoeten, in elk seizoen.

Merk

Ontdek KABE caravans, het toonbeeld van Zweedse degelijkheid en luxe, aangeboden door Europacaravans sinds juni 2018.

Deze premium caravans, herkenbaar aan de iconische rode streep, combineren comfort met avontuur en zijn ontworpen voor alle seizoenen dankzij innovatieve oplossingen zoals vloerverwarming en het gepatenteerde VarioVent ventilatiesysteem.

Vervaardigd in Småland, Zweden sinds de jaren ’60, belichamen ze Scandinavisch vakmanschap met een streven naar continue verbetering en perfectie. Met een breed scala aan modellen en indelingen garandeert KABE kwaliteit, betrouwbaarheid en slimme ontwerpen, afgestemd op elke behoefte.

Specialiteit

KABE caravans onderscheiden zich door hun Zweedse innovatie, gespecialiseerd in het bieden van ongeëvenaard comfort en duurzaamheid voor alle seizoenen.

Een toonbeeld van Scandinavisch design, zijn uitgerust om elke weersomstandigheid met gemak te trotseren, dankzij hun superieure isolatie en geavanceerde verwarmingssystemen.

KABE staat synoniem voor een premium reiservaring, waarbij elke caravan zorgvuldig is ontworpen om u het ultieme gevoel van vrijheid en comfort te bieden, ongeacht uw bestemming.

Instapmodel met alle kwaliteiten van kabe.

Comfortabel zonder franje.

Niets minder dan topklasse.

Als alleen het aller-beste goed genoeg is.

Extra groot, puur comfort.

laden