logo

Over Ons

Wie zijn wij

Europacaravans, opgericht door David en Heidi, is uitgegroeid tot een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van caravans met een ruime showroom van 1500 m2 in Kluisbergen.

Met onze expertise en een assortiment van vijf topmerken nieuwe caravans, zorgen we ervoor dat elke klant een vakantiegevoel ervaart bij elk bezoek.

Met ons gepassioneerd team , versterkt door hun persoonlijke kampeerervaringen, staan we altijd klaar om u als klant te helpen zodat u van elke reis kan genieten. We verkopen niet enkel caravans, maar onze techniekers verzorgen ook het onderhoud, herstellingen en installatie van accessoires in en op de caravan.

Elk aspect van onze service is ontworpen om zorgeloos reisplezier te garanderen.

Showroom

Onze showroom in Kluisbergen beslaat 1500 m² en is de perfecte plek om onze uitgebreide collectie van steeds +/- 50 nieuwe caravans te ontdekken, die direct uit voorraad leverbaar zijn.  Onze merken : Knaus, Kabe, Weinsberg, Bürstner en Caretta. 

Naast de nieuwe caravans bieden we ook een selectie van jonge tweedehands caravans, met garantie, voor diegenen die op zoek zijn naar kwaliteit tegen een voordelige prijs. 

Campingshop

In onze campingshop, geïntegreerd in de showroom, vindt u een uitgebreid assortiment aan campingartikelen die door ons eigen team zorgvuldig zijn  geselecteerd en getest. Wij bieden alles van essentiële kampeerbenodigdheden tot specifieke accessoires die uw kampeerervaring comfortabeler en plezieriger maken.

Onze focus ligt op kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat u met vertrouwen kunt vertrekken op uw avonturen.

Of u nu een ervaren kampeerder bent of nieuw in de wereld van het kamperen, ons deskundig team staat klaar om u te adviseren en te helpen de perfecte uitrusting te kiezen voor uw volgende reis!

Service

In onze serviceafdeling en werkplaats in Kluisbergen werken we met professionele materialen.   De werkplaats bestaat uit ruim 500 m2 en drie hefbruggen en ruimte voor zes caravans de mogelijkheid om heel wat werk op korte tijd te verrichten. 

Ons team van ervaren technici is gespecialiseerd in montage van caravanmovers, luifels, fietsendragers,… en vele andere accessoires. 

Daarnaast is zowel routineonderhoud als ingewikkelde reparaties geen enkel issue door onze investering in professionele materialen en ervaren vakmanschap. 

Met een uitgebreid magazijn aan onderdelen zorgen we voor snelle en efficiënte service. 

laden